iviggo er dit online fitnesscenter for mental sundhed hvor du altid kan få den inspiration du har behov for

Skriv til coach panelet

Nu kan du skrive ubegrænset og anonymt til coach og ekspertpanel med udgangspunkt i dine egne bekymringer og udfordringer og panelet svarer dig personligt med videoer.

Coach Panel

Ekspertpanelet på IVIGGO består af anerkendte coaches, terapeuter, psykologer, mentaltrænere og mentorer, alle der brænder for og lever af at give deres råd og budskaber videre.

Videobiblioteket

Videoerne som vores eksperter laver lander i videobiblioteket så de altid er til din rådighed. Det betyder at du altid har inspiration lige ved hånden når du har behov for det.

Emner og kategorier

De kategorier der er på IVIGGO spænder inden for områder der handler om personlig udvikling, og mental sundhed og vi henvender os til private og til virksomheder, deres ledere og ansatte.

Beskedent medlems pris

Normalt er det dyrt og tidskrævende at få personligt råd og vejledning når du har brug for det. På IVIGGO betaler du et beskedent medlemskab helt ned til kun kr. 19/mdr.

Hvorfor gør vi det her?

Alle kæmper i hverdagen med bekymringer og udfordringer på jobbet og i privat livet. Nu har du hjælpen lige ved hånden 24/7 via din computer, smartphone og tablet.
Velkommen og god fornøjelse

Er du et firma og ønsker at lave en aftale for jeres ansatte?

Ægte arbejdsglæde, trivsel, motivation og det positive mindset kommer ikke af sig selv, heldigvis kan det læres da det er bedre at forebygge og være på forkant end bukke under. Sæt jeres ansattes mentale sundhed i centrum. Invester 12 kroner eller mindre per person per måned i et iviggo medlemskab alt efter antal.

Skriv eller ring til iviggo –+45 4221 7569 om en firma aftale der passer til jeres behov. Skriv til iviggo via vores kontakt formular.