IVIGGO

Inspirerende video coaching for alle.

IVIGGO.dk ønsker at gøre op med den traditionelle måde at indhente viden og inspiration når det kommer til vores mentale sundhed, trivsel, livs- og arbejdsglæde. IVIGGO har skabt et miljø som er nemt tilgængeligt for alle.

En ydelse der aldrig er set før.

Alle medlemmer på IVIGGO kan ubegrænset og anonymt skrive til hele ekspertpanelet med udgangspunkt i egne hverdagsproblemer og eksperterne svare med videoer.

Det bliver endnu bedre.

Det kan normalt være tidskrævende og dyrt at få inspiration, råd og coaching. Og med medlemskaber helt ned til 39 kroner alle være med.

IVIGGO tiltrækker anerkendte psykologer, terapeuter, Life Coaches og mentaltrænere der brænder for at give deres viden og inspiration videre via videoer som svar på dine hverdagsudfordringer og bekymringer.

Hvad er IVIGGO egentligt?

IVIGGO’s ydelse har stor efterspørgsel og behov da alle mennesker søger inspiration til at komme i førersædet, tilbage på sporet eller op på hesten igen. Og da det er nemmere og bedre at forebygge mental sundhed end at bukke under kunne IVIGGO’s service fremover være muligheden og en del af løsningen for mange.

Gevinster med IVIGGO

IVIGGO er tilgængeligt for alle og lige ved hånden 24/7 og du kan ubegrænset og anonymt stille spørgsmål og få personlig video svar. Vi tager fat på alle emner og kategorier indenfor personlig udvikling, mentalsundhed og trivsel. Du har også adgang til videobiblioteket hvor du kan søge blandt alle videoer der bliver lavet.

Hvorfor gør vi det her?

IVIGGO er et helt nyt koncept som lige har set dagens lys. Os bag IVIGGO brænder for at hjælpe alle med deres personlige udfordringer da alt for mange bukker under for stress, angst, frygt, bekymringer og dem der mister energien, motivation, lysten eller falder ned i et stort hul af dårlige vaner.

IVIGGO ønsker at inspirerende video svar, indsigt og viden er nem at komme til, da et positivt mindset giver et bedre liv og hverdag.